Aikaistettiinkin mökiltä tuloa päivällä. Muuten oli kyllä hyvinkin antoisa mökkireissu, saatiin Jonin kanssa puhuttua kunnolla asioista. Kumpikin on sitä mieltä että nykynen suhde ei ihan tyydytä, mutta eroa ei kumpikaan halunnut. Todettiin että jotain asioille on tehtävä. Mietittiin tälläistä pientä hengähdystaukoa, asuttaisiin kyllä yhdessä ja pettäminen ei kuulu kuvioon, mutta ei olisi niin tilivelvollinen toiselle omista menoista. Saisi mennä vapaammin kuin nyt..
Tiedän silti että jos mahdollisuus Aleksin kanssa tulisi, niin todennäköisesti pettäisin..
Ensi viikonlopun olenkin mahdollisesti yksin, todettiin Jonin kanssa että viikonloppu olisi silti hyvä pätkä ottaa vähän etäisyyttä toiseen, ja Joni todennäköisesti ei siis silloin ole kotona..

Aleksi on ollut jotenkin kylmä sen viime kertaisen illan jälkeen.. Joten olen ottanut saman asenteen, en todellakaan roiku perässä ruikuttamassa. Aleksin on parempi painaa mieleensä, että vaikka olen myöntänyt kiinnostukseni, ei se pysy yllä itsestään. Muutenkin on jotenkin vähän kiinnostus Aleksiin kadonnut, tuntuu aikamoiselta naisten mieheltä. En edes halua arvailla montako naista Aleksi yrittää yhtä aikaa.. Ja tuolla mökillä tunteet Joniin jotenkin syveni.. Vaikea selittää.
Mutta tiedän myös sen, että Aleksin ei tarvitse tehdä paljoakaan että saisi minut esimerkiksi pelkästään sänkyyn. Katsotaan tapahtuuko viikonloppuna mitään, kun olen yksin..
Ei tapahdu jos Aleksi ei saa aikaiseksi laitettua viestiä tai mitään, koska minä en todellakaan ota nyt ekana yhteyttä.